Alles Wird Gut
19 September
давайте еще больше законов. ЗНО еще недостаточно весело писать
Міносвіти може змінити умови вступу до вишів Міністерство освіти розробляє нові правила прийому абітурієнтів у 2014 році Міністерство освіти і науки розглядає можливість скорочення кількості університетів до яких абітурієнти зможуть подавати заяви про вступ з 5 до 3, а також зменшення строків тривалості вступної кампанії. "Проект нововведень формували виключно з пропозицій від вищих навчальних закладів. Незабаром його виставимо на сайті міністерства для обговорення", - зазначив директор департаменту вищої освіти МОН Юрій Коровайченко, повідомляють "Вести". "Є пропозиція скоротити кількість вишів, куди можна подавати документи. Можливо, вступати можна буде відразу до трьох вишів. Також може скоротитися вступна кампанія, і кожна категорія вступників буде подаватися в свій час. Приміром, спочатку документи подають ті, хто хоче вчитися на бакалаврів, потім на спеціалістів", - говорить директор департаменту. Також, за його словами, є пропозиція скасувати третю хвилю зарахування на бюджет, оскільки зазвичай на другий вже списки сформовані.

До тестів ЗНО проситимуть додати правознавство Рада представників юридичних вищих навчальних закладів проситиме Міністерство освіти і науки України внести до переліку предметів на ЗНО правознавство. Нинішні випускники шкіл не складають правознавство при вступі, відтак не мають мотивації покращувати рівень знань з цього предмета – про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Ради Сергія Ківалова. За його словами, таке оцінювання не проводиться ще з 2010-го і негативно впливає на рівень підготовки майбутніх юристів. Рада представників юридичних ВНЗ підготувала для Міносвіти цілий перелік необхідних змін до умов прийому до навчальних закладів. Серед них і введення вступних випробувань, як альтернативи ЗНО, для тих, хто має намір навчатися за контрактом. Голова Ради пояснює, що таким чином вдасться зрівняти в правах українських та іноземних абітурієнтів, які нині можуть вступати до ВНЗ, оминаючи зовнішнє незалежне тестування.

0
Что это за армия, в которой по скайпу звонят?! Мы с молодым человеком письма весь год друг другу писали! Непередаваемые ощущения испытываешь, держа в руках еще не распечатанный конверт! А когда перечитывала, захлебывалась слезами счастья…

Иду по улице, впереди идет женщина под 100 кг со своей четырехлетней дочкой (она вся такая худенькая, ну как все дети). Дочь капризничает. Тут мама выдает аргументный аргумент "Тогда я съем все твои шоколалки ХА-ХА-ХА"

Собирались с одноклассниками отмечать конец учебного года. Написал однокласснице СМС:"Встречаемся в 2 на площади, берем 2 бутылки и идем к Насте". По-ошибке отправил не Кате, а классному руководителю. Придя на площадь увидел классную. Пристыдила.

У меня волосы уже три дня пахнут костром. Когда выхожу из душа и они слегка влажные, запах вообще на всю квартиру. А дело в том, что я недавно гуляла с друзьями и мы у моря, на песке - разожгли костер, под звездами.Друзья уехали, а я до сих пор не могу мыть
голову. Для меня это самая дорогая память.

я поняла, что повзрослела, когда совсем не в кайф болеть. и ходишь больная в универ. и лишь бы не пропустить эти дурацкие лабы. да и лекции, иначе капец, ничего не понять.

Когда мне неприятен проходящий мимо человек, мысленно рисую большой фиолетовый пузырь вокруг себя, всегда обходят на большой дистанции)

Познакомился в поезде с милой девушкой, вечером легли спать, наутро просыпаюсь и оказалось что она вышла не попрошавшись:( через 3 часа заметил что она мне ногти на ногах в розовый покрасила!

(С) подслушано fb
0